Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk. Weboldalunk használatával egyetértesz a cookie-k használatával. További információ

Manju fermentált ital
 • Manju fermentált ital
Manju fermentált ital

Manju fermentált ital 500 ml

MAN500
500 ml

A Manju, az EM (Effektív Mikroorganizmusok) bázisán, kifejezetten emberi fogyasztásra kifejlesztett készítmény: egy rendkívül hatékony ital, az egészség megőrzésére és visszanyerésére. Az Emóció direkt daganatosoknak kifejlesztett formája a Manju.

A Manju óarany színű, szagtalan, átlátszó folyadék, amelynek számos fiziokémiai jellemvonása van. Főleg ennek révén képes az emberi szervezet nagyon könnyen felvenni, felszívni a Manju-ban lévő antioxidánsokbioaktív és ásványi anyagok sokaságát. 

 Ajánlott fogyasztási mennyiség:

 • Súlyosabb megbetegedéseknél: naponta 3-szor 10-20 ml
 • Enyhébb esetekben: naponta 2-szer 10-20 ml
 • Megelőzésre: naponta 2-szer 5-10 ml

A Manju más italokkal történő keverése nem csökkenti a hatást. Fogyasztható önmagában, vízzel, teával, kávéval vagy gyümölcslével keverve.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

90,00 €
Mennyiség

A Manju támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait, és fokozza a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.

A Manju-nak semmilyen káros mellék- és utóhatása nincs. A Manju egy étrendkiegészítő; természetesen nem helyettesíti a professzionális orvosi kezelést, sem a változatos táplálkozást!

 Kedvező hatása a szervezetre:

100%-ban természetes anyagokból épül fel, erősen vitalizáló hatású, nagy mennyiségben tartalmaz nyomelemeket, vitaminokat, enzimeket, könnyen felszívódik, méregtelenítő hatású káros mellékhatása nincs!

 • Autoimmun folyamatok hátráltatása
 • Gyulladásgátlás
 • Immunmodulálás
 • Rákmegelőzés
 • Sejtvédelem
 • Tumor ellenes hatás

Összetétele:

 • víz: 65%
 • rizskorpa: 12%
 • teljes őrlésű rizs: 10%
 • friss papaya gyümölcs 8%
 • tengeri moszat: 5%

Hogyan alkalmazzuk a Manju-t?

Az alkalmazást kis mennyiségekkel kezdjük, bő folyadék bevitele mellett, hogy a szervezetet ne érje sokkhatás. A fogyasztás kezdetén - mivel a terméknek igen erős méregtelenítő hatása van - az érzékenyebb pácienseknél felléphetnek méregkiválási jelenségek. Ez esetleg átmenetileg lehet láz, hidegrázás, ízületi fájdalom vagy valamilyen nem veszélyes bőrelváltozás. Ezektől a tünetektől nem kell megijedni, mert ezek nem káros mellékhatások, és rövid idő után eltűnnek. A gyógyulás jeleiként kell tekinteni őket. (Ilyen jelenség a megfázás esetén a köhögés, váladékképződés, láz esetén az izzadás, vagy az emésztőszervi betegségeknél a hasmenés vagy a hányás.) Ha jelentkezne valamely kísérőjelenség, ne riadjunk meg. Esetleg feküdjünk ágyba egy kis időre. A kezdeti kísérőjelenség mértéke főleg az adott betegség fajtájától és súlyosságától függ. Az ajánlott adagolás mellett ki kell tartani, azt legfeljebb csak kis mértékben csökkentsük. Egy vagy két hét elteltével az adagot emelhetjük. A kezelés során 2-3 alkalommal következhet be visszaesés - ami alatt erős légzés, hőemelkedés, szívdobogás léphet fel - amely esetén óvatosan csökkentsük a napi adagot. Néhány hónap elmúltával szemmel látható "megfiatalodás" történik. Ezután összesen 10-15 ml Manju-ra lesz szükség, amely a továbbiakban stimulálja az egészséget.

Ajánlott fogyasztási mennyiség:

 • Súlyosabb megbetegedéseknél: naponta 3-szor 10-20 ml
 • Enyhébb esetekben: naponta 2-szer 10-20 ml
 • Megelőzésre: naponta 2-szer 5-10 ml

A Manju más italokkal történő keverése nem csökkenti a hatást. Fogyasztható önmagában, vízzel, teával, kávéval vagy gyümölcslével keverve.

Hogyan tároljuk?

Felbontás után hűvös, de nem hűtött, sötét helyen tároljuk. Ideális tárolási hőmérséklet: 15-20°C. Közvetlen napsugárzásnak ne tegyük ki. Ha üledék keletkezne benne, vagy lebegő részecskéket lehetne látni, azok nem jelentik a készítmény megromlását. A palack kinyitásakor a benne lévő folyadéknak nem szabad kellemetlen szagot árasztania. Mivel nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, ezért a felbontott palack tartalmát 2 hónapon belül fel kell használni. Fogyasztható a dobozon és a palackon jelzett időpontig. (nap/hónap/év)

10 ml Manju az alábbi antioxidánsokat tartalmazza:

 • RRR alfa-tokoferol: 12,8 mg - A természetes eredetű alfa-tokoferolt az emberi szervezetben található legaktívabb antioxidánsként tarják számon, védi a sejthártya épségét, különösen fontos szerepet játszik a sejtfalak jó állapotban tartásában. Segíti az optimális agyi állapot fennmaradását, és csökkenti a szívbetegség és a trombózis következtében fellépő szélütés kockázatát. Csökkentheti a különféle (tüdő, végbél, mell, gége) rákfajták kockázatát. Lelassítja az öregedés folyamatát, a ráncok megjelenését is késleltetheti. Enyhíthet a premenstruációs tüneteket. A gének működésében is fontos szerepet játszik, márpedig a gének hordozzák a legalapvetőbb biológiai információkat. Nélkülözhetetlen a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek, a vérkeringés és a szívműködés egészségének megőrzésében. Erősíti az immunrendszert, amely a fertőzésektől védi a szervezetünket. Az RRR-alfa-tokoferol az az izomer, amelyet az emberi szervezet leginkább preferál, ezáltal ez az izomer számít biológiailag a leghasznosabbnak.
 • gamma-orizonol: 7,5 mg - A rizsszemekben, pontosabban a rizskorpában található gamma-orizanol - egy esszenciális fitolipid (fitoszterol) - serkenti az antioxidációs folyamatokat,véd a káros sugárzások ellen (pl. napsugárzás),erősíti a bél védőgátját és elősegíti a bél általános egészségi állapotának javulását, serkenti az emésztési folyamatokat, normalizálja a felszívódást. A legújabb kutatások szerint növekedést stimuláló és hormonszekréciós (hormonok kiválasztását elősegítő) hatással bír, képes normalizálni a hormonháztartást a hipotalamuszra gyakorolt pozitív hatásainak köszönhetően. A magas koleszterinszintre kifejtett normalizáló hatását most kutatják.
 • likopin: 6,2 mg - A likopin a fontosabb karotinoidok közé tartozik. A likopin betegségmegelőző (preventív) szerepét számos daganatos megbetegedés kialakulásában statisztikai és kutatási adatok is alátámasztják. A likopinban gazdag étrend csökkenti a prosztatarák hasnyálmirigy és a nyakon kialakuló rákfajták megjelenésének kockázatát, és egy sor krónikus betegség megelőzésében játszhat fontos szerepet, köztük a szívbetegségek és az időskori vakság megelőzésében, ugyanis a likopin képes csökkenteni az úgynevezett "rossz" (LDL) koleszterin-szintet, és ennek következtében kisebb a szívbántalmak kialakulásának veszélye. A likopin antioxidáns hatásával csökkenti a szervezet szemmel látható - pl. a bőr ráncosodása - és nem látható idő előtti öregedését. Más kutatások viszont arra is rámutattak, hogy napozáskor bőrünkben a bőr likopintartalma az első számú védelmi vonal a napsugár káros spektrumú sugarai ellen, ezért a likopin fontos szerepet játszik a bőr egészségének és szépségének megőrzésében.
 • flavonoidok: 1,7 mg - A növényi metabolizmus másodlagos termékei, a növényi sejtekben alapvető védelmi funkciókat töltenek be.Szerepük van a betegségek megelőzésében, az egészség megőrzésében. Hatásuk sokrétű: antioxidáns,immunrendszert módosító, antikarcinogén (rákmegelőző) gyulladáscsökkentő, vírusellenes és baktériumellenes, májvédő, összességében egészségvédő hatásúak. Véredényrendszer működését jótékonyan befolyásoló hatásuk is van. A Májenzimek működésének megváltoztatása miatt az asthma és allergia elleni szerek hatását fokozzák, így antiasztmatikus hatást is kifejtenek. Számos közlemény számolt be a flavonoidok antimutagén hatásával kapcsolatosan végzett vizsgálatokról. A leggyakrabban tanulmányozott vegyület a kvercetin. A legtöbb flavonoid képes olyan folyamatokat befolyásolni, amelyek szerepet játszanak a rák kialakításában. Többek között antipromotor és antiinvazív hatást tapasztaltak, valamint különbözõ, a daganatos megbetegedések kialakulása során mûködõ enzimek gátlását, mint például a proteintirozin-kináz, a TPA-dependens ornitin-dekarboxiláz és a DNS-topoizomeráz. A további eredmények azt mutatták, hogy a flavonoidok gátolták a fázis-I enzimeket, melyek a karcinogéneket aktiválják, visszaszorították a rákos sejtek proliferációját, megakadályozták az ösztrogén bekötõdését a II. típusú helyekre, melyek a sejtnövekedésben vesznek részt, kivédték a g-sugárzás genotoxikus hatását és megakadályozzák a DNS-adduktok képzõdését benzo(a)pirén-expozíció esetén. A fentieken kívül számos más feltételezett antimutagén és antikarcinogén folyamaton keresztül, az egyéb étrendi antioxidánsokkal szinergizálva a flavonoidok és egyéb polifenolos vegyületek képesek megakadályozni bizonyos daganattípusok kialakulását.
 • ubikinonok: 2,2 mg - Az ubikinonok zsíroldékony vegyületek, amelyek fontos szerepet töltenek be az elektrontranszportban és a mitokondriumokban zajló energiatermelésben. A K-vitaminnal rokon vegyületek. Legfontosabb tagjuk a koenzim-Q10, amelykiemelkedő jelentőségű a sejtszintű energiatermelésben. Gyakorlatilag az emberi szervezet szinte minden egyes sejtjében megtalálható, potenciális antioxidáns, a szabadgyökök szöveteket és sejtkomponenseket károsító hatása elleni védelem hatékony fegyvere. A KoQ10 nagy koncentrációban ott fordul elő ott, ahol sok energiára van szükség, és jelentős anyagcsere működés zajlik, így például a szívben, az izomban, a májban, a vesében és az agyban. Számos betegség a KoQ10 kiegészítésre igen jól reagál. Egyelőre még nem állnak rendelkezésre egyértelmű bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy a KoQ10 terápiás értékű-e a rákos megbetegedések és az immunrendszer elégtelen működése esetén, de a kezdeti eredmények biztatóak. Szakirodalmi adatok alapján egyes szív- és érrendszeri betegségek súlyossága és a koenzim-Q10-hiány között erős összefüggés mutatható ki. Antioxidánsként jelentős mértékben képes a szöveteket ért oxidatív hatás mérsékelni, az LDL koleszterin oxidációját hatékonyan gátolni, így az érelmeszesedés kialakulásának lassításában komoly szerepe van.

Tartalmaz továbbá bioaktív anyagokat, mint pl. NAD, NMN, L-alanin, L-glutamin, valamint peptideket és 40 féle nyomelemet.


Hogyan hatnak az antioxidánsok?

Az emberi szervezetben keletkező szabad gyökök elégetik a lipoidokat, degenerálják a fehérjéket, enzimeket deaktiválnak és nukleinsavakat bontanak le. Főleg ezek azok a fiziokémiai változások, amelyek a betegségeket és az idő előtti öregedést okozzák.
Az antioxidánsok úgy hatnak, hogy gátolják a daganatsejtek kialakulását, vagy megsemmisítik azokat azáltal, hogy lecsökkentik a természetes falósejtekkel szembeni ellenálló képességüket. Egyben növelik a falósejtek immunitási fokát, védekező erejét. A T-sejt termelődést segítik, miáltal megnövelik a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét, valamint fokozzák a sejtképződést is.

Írd meg véleményed

Manju fermentált ital 500 ml

A Manju, az EM (Effektív Mikroorganizmusok) bázisán, kifejezetten emberi fogyasztásra kifejlesztett készítmény: egy rendkívül hatékony ital, az egészség megőrzésére és visszanyerésére. Az Emóció direkt daganatosoknak kifejlesztett formája a Manju.

A Manju óarany színű, szagtalan, átlátszó folyadék, amelynek számos fiziokémiai jellemvonása van. Főleg ennek révén képes az emberi szervezet nagyon könnyen felvenni, felszívni a Manju-ban lévő antioxidánsokbioaktív és ásványi anyagok sokaságát. 

 Ajánlott fogyasztási mennyiség:

 • Súlyosabb megbetegedéseknél: naponta 3-szor 10-20 ml
 • Enyhébb esetekben: naponta 2-szer 10-20 ml
 • Megelőzésre: naponta 2-szer 5-10 ml

A Manju más italokkal történő keverése nem csökkenti a hatást. Fogyasztható önmagában, vízzel, teával, kávéval vagy gyümölcslével keverve.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Írd meg véleményed